Billiga Goose Decoys – Bygg en ekonomisk Decoy Spread

Kanadas gäss berätta en spännande historia varje gång hitta dem flyga i natthimlen. Vet du varför de flyger i ett V-mönster? En gås verkar alltid vara en ledare på framsidan, men i själva verket är det inte sant. Gäss kommer att alternera leda flocken och vända mot bruntet från vind- och väderförhållandena, eftersom de bryter spåret för de många fler. Det är lättare att följa, men alla vet att det är deras tur att gå upp och leda gruppen. Det är det enda sättet att lära sig att göra informationsteknik. Att faktiskt läggas fram och använda de andra som följer dem Om gås går ner av någon anledning, kommer de aldrig att göra det genom sin verksamhet. Andra kommer att bryta sig bort från gruppen för att stödja den fågeln så att han / hon kan flyga tillbaka och motsvara gruppen igen.