Dove Season Set att börja med Anka och gås att följa

Låt oss säga att du vill att din annons ska se ut när köpare handlar för datorer. Att gå med på en webbplats skulle vilja bestämma hur mycket du är beredd att betala när en köpare klickar på din annons efter att ha letat efter sökord ‘dator’. Du kan också välja att marknadsföra över hela kategorin eller underavsnittet.

Sätt dina viktigaste punkter otroligt först. Varför? För om du leder med svaga punkter kommer din publik att stämma ut när du kommer till näringsämnena. Internet marknadsförare försöker få topp Google rankningar eftersom de flesta människor bara uppmärksammar de allra bästa tre canada goose trillium. Design aldrig publiken vänta på viktig komponent. Ge det till dem tidigt i din presentation.

Till exempel, om jag anger förbättring. ‘Sherlock Holmes’, jag borde se titlar av andra böcker inom Sherlock Holmes-serien, andra titlar av Sir Arthur Conan Doyle, andra mysterier med en ledande manlig detektiv, böcker skrivna av samma stil och böcker skrivna under samma tid. I stället för bara böcker om Sherlock Holmes kan jag bläddra i ett stort urval böcker som är relaterade till den omfattande gruppen av identifierare. Jag kan slå knapparna ‘mer så här’ eller ‘inte så här’ för att ytterligare förbättra min sökning.