Canada Goose Jacka Outlet med anka och gås att följa

Canadas nord är mörkt, kallt och fientligt. Par människor bor där. Det finns inte många vägar, myggsvärmar och ofta dåligt väder, så det är säkert att säga att klimatet är orättvist. Förhoppningsvis bli förvånad över vad som bor vid det tillfället.

För den ena, brant canada goose damerna (branta bernida) raser här. (Det kallas vanligtvis av alla tre namnen i titeln, även om Brant Goose var om du gillar och i huvudsak det mest accepterade namnet). Endast två snöfall månader är lämpliga för detta och inom denna tid lägger och kläcker ägg, höjningar säger ingenting och kommer att ta sig ut till vintern antingen längre söderut för att flyga 8000 mil över Atlanten till platser som Jersey ‘s region. Det är en resa och borde vara den som är lämplig för att slutföra den.

NORTH FACE McMURDO PARKA. Väl tillverkad och extremt varm från vännerna på North Using. McMURDO PARKA har midjeband och hemkabeln, intern mediaficka, avtagbar faux fur trim, nedfylld isolering, andningsbar, liksom.