Alexis Sanchez glider bekräftar värsta

Alexis Sanchez glider bekräftar värsta

Den värst bevarade hemligheten i fotboll har varit ur väskan av Kevin de Bruyne efter att han oavsiktligt bekräftade Alexis Sanchez flyttar till Manchester City hade kommit överens.

Utbredda rapporter har föreslagit att chilenska internationella går ut ur utträdesdörren i Arsenal i januari för ett drag till Premier League-ledarna.

Det har inte stoppat De Bruyne som väger in på rykten, och enligt hans senaste intervju verkar det vara ett fall i stället för att Sanchez ansluter sig.

avery bra spelare, berättade han för reportrar.

vi kommer se vad som händer under denna överföringsperiod. Vi måste inte tänka på det ändå. Om en bra spelare kommer till oss som är bättre, om han inte kommer gör vi det med laget vi har.

är redan under en bra tid hela säsongen. Alla gör ett bra jobb. När han kommer kommer han att lägga till något till laget.

Gilla vår dedikerade Man City Facebook-sida för alla de senaste nyheterna på din tidslinje.

Den belgiska själv är enligt uppgift att komma överens om en ny sexårsavtal på City.

är fortfarande i förhandlingar fortsatte De Bruyne.

Jag väntar på ett erbjudande från klubben men min agent har varit på semester i tre veckor. Det finns inget nytt för tillfället. om det kommer att slutföras snart svarade han: Jag har inte bråttom. Jag har fortfarande tre och ett halvt år på kontraktet. blev sedan övertygad om att City är villigt att erbjuda honom en stor löneökning: OK! Jag kan inte klaga för tillfället. Självklart kommer vi att se vad som händer. Förhandlingarna går bra men de går tyst. Det är så jag tycker att det borde vara.