Alexis Sanchez vill Spanien eller England eller

Alexis Sanchez vill Spanien eller England eller

MailOnline (inte Daily Mail gör det väldigt tydligt) besatthet med fotbollsspelare på semester tar dem till Brasilien denna vecka. Eller snarare tar det dem till ett Instagram-inlägg av tre män i Brasilien.

stjärnor Roberto Firmino och Philippe Coutinho gick på semester i Brasilien av Barcelonas ess Neymar. semester Eller bara för natten eftersom de alla, du vet, kommer från Brasilien

Daily Mail Martin Samuel har lovat Monaco för att de gör i Frankrike och ger Tiemoue Bakayoko gott om första lagfotboll förra säsongen innan han sålde honom för 35,1m till Chelsea. Och det här beror på att Chelsea är ont och gör inte samma sak med sina unga spelare. Således ska Monaco prisas. Bra gjort, Monaco.

Daily Mail Martin Samuel känns lite annorlunda om Southampton, vilka är deras bästa spelare och bara en fin akademi som genererar intäkter. Det här beror på att han hatar Southampton. Sålunda ska Southampton tappas. Boo till Southampton.

Naturligtvis kan Mediawatch inte lämna Martin Samuel där. Underbart uppmanar han Nathaniel Chalobah att neka ett nytt kontrakt med Premier League-mästarna och en Solanke så att han kan gå ut nästa sommar.

om han nu tar undertecknandet av Bakayoko personligen och beslutar att han i december 23 löper ut för att bli märkt? Han kan låta sin affär gå ner, som Solanke gjorde, och lämna på den billiga också.

klubben kommer att reagera med irritation och detta kommer att kosta sin plats i truppen. Men, även om han är fryst ut den här säsongen, vad saknar han faktiskt? En början när det inte längre spelar roll? Några ersättningsmöjligheter som leder ingenstans. har tittat på det fotografiet ovan och för oss ser Chalobah ganska nöjd ut med sin start när det inte längre spelar någon roll och hans utbyte som inte leder någonstans (förutom en Premier League-medalj och en plats i England under 21 squad som kan leda till mer ära Han ser inte ut som om det var lite meningslöst.

Det är lätt att jämföra hans situation med Solanke men det är också medvetet vilseledande. När Solanke vägrade ett nytt kontrakt med Chelsea hade han spelat en gång i 17 minuter mot NK Maribor. Just nu har Chalobah spelat 15 matcher för Chelsea och inkluderades i 29 Premier League-matcher i förra säsongen. Och bara denna vecka sa han detta:

vann ligan och jag har tävlat inför mig (N Kante, Cesc) Fabregas och (Nemanja) Matic. Och vi pratar europeiska vinnare, VM-vinnare och hela internationals, och det är spelare som du kan lära dig från varje dag när det gäller vad de gör på planen och hur de är ute på planen. Om vi ​​låter Nathaniel Chalobah bestämma om han vill Chelsea innan de avvisar honom

Åh när de heliga

Mediawatch kan inte spendera för länge på Martin Samuel senaste nonsens om Southampton men hävdar att du hävdar att Swansea och Stoke är framgångsrika än de heliga är en hel del påstående. Du kan argumentera för det, men du skulle vara en fördömd dum med en massiv öx att mala.

se, Swansea vann ligan Cup i 2013 och har gått längre än Southampton i Europa och de har bara kämpat en nedbrytningsstrid i en årstid som såg dem anställa tre olika chefer. De har bara en gång klarat sig i topp åtta under de senaste fem åren, vilket är en prestation som uppnåtts i fyra på varandra följande årstider av Southampton.

har nått så många inhemska finaler det här decenniet och kom till Europa League förra 32. årtionden. De nådde en inhemsk final i 2010/11, när Southampton var fortfarande i League One. Och de har aldrig en gång slutat i topp åtta.

Mediawatch misstänker att Southampton fans är ganska lyckligare än deras parti. Som Woods skrev St Germain och Juventus har redan varit starkt knuten till en spelare som har bagatts 20 mål i 34 utseende för norra Londoners denna säsong.

kunde också netto en massiv ökning genom att flytta till Kina, där flera klubbar har uttryckt intresse för honom.

han menas att gynna en återkomst till Spanien, där han tillbringade tre år med Barcelona innan han gick till Arsenal sommaren 2014 i 30m. fyra månader har sedan gått och Woods har glömt allt som Sevilla nonsens och har istället plumped (och vi tror att det är rätt ord här) för en byteshandel med Sergio Aguero. Men hur är det med hans brinnande lust att flytta tillbaka till Spanien?

St Germain är också angelägna om Aguero men det är underförstått att argentinska föredrar att stanna kvar i Premier League. sod.

Mediawatch favoritlinje i Woods nonsens:

bytesavtal som involverar Aguero och Sanchez skulle vara den mest fantastiska raka utbytet som någonsin sett i Premier League, men kan vara idealisk för båda de stora hittersna. än Kenwyne Jones och Peter Odemwingie 2014?

Lac som pratar också

Enligt Sky Sports, 26 juni: i samtal med Lyon för att underteckna sin högt rankade anfallare Alexandre Lacazette, enligt Sky-källor. Ligue 1-klubbpresidenten Jean Michel Aulas har berättat föraren, som kom nära en utgång i fjol, han kan lämna 44m i sommar. är udda eftersom jane Michel Aulas själv har talat till L och har i sin tur citerats på Sky Sports säger:

talar om 50m till 60m euro [44m 53m], Arsenal är redo att betala för Lacazette. Det måste åtminstone vara det.

vet att Atletico-erbjudandet är 53m euro plus 12m bonus. Det 65m euro [57m]. Som ledarna i Arsenal är välinformerade, kommer de att vara i dessa vatten.

uppriktigt sagt har jag inte tänkt på Arsenal för tillfället. Jag trodde Alexandre skulle stanna på grund av misslyckandet, ursprungligen, med Atletico Madrid. källor fick ganska full bild, gjorde de?