Algonquin Honor Roll innehåller namn på 341 Officers and Men Dead

Algonquin Honor Roll innehåller namn på 341 Officers and Men Dead

Trehundra och fyrtiotal officerare och män i Algonquin Regimentet har dödats i handling, dödsskadade av olyckshändelser orsakade av sår och missade, antogs döda, enligt ett Office of Honor förberedda utomlands för en minnesservic och en kopia varav har kommit till New Liskeard Speaker från en vän i Europa som inte avslöjade sin identitet.

Tjänsten hölls på Almelo, Holland på söndagen den 10 juni 1945, och det var sagt och deltog var hederskapten J. Naphin, romersk katolsk kapellin och hederskapten W. Valentine, regimets kapellin, var och en sa böner. Regimentalbandet spelade sista inlägget, benedictionen uttalades och national Anthem slutade tjänsten.

Av soldaterna, vars minnen var så hedrade, dödades 18 officerare i handling och tre dog av sår: det fanns tvåhundra och sjuttio åtalsofficer, icke-beställda officerare och dödsdöd i åtgärd, trettiotvå dog av sår, sex av misstag dödades och sju är listade som missade och antagna döda. Medan många av namnen är av män vars hem var i andra delar av Kanada, bodde ett betydande antal döda tidigare i Temiskaming och Cochrane distriktsområdet och anskaffades från sina samhällen. Jewell, Lieut. Armstrong, Lieut. Burslem, Lieut. Byrnes, Lieut. Christopherson, Lieut. Fraser, Lieut. Hamilton, Lieut. Hosack, Lieut. Jägare, Lieut. McKeon, Lieut. Mowry, Lieut. O ‘Donnell, Lieut. Ratte, Lieut. Roberts. Grafton, Lieut. Holländare, Lieut. Richard.

GARANTI, INTE KOMPORTERADE KVINNOR

CPL. Allemang, L Cpl. S. Amundson, Pte. Anderson, Pte. Anderson, Pte. Armstrong, Pte. Ashcroft, L Cpl. Asplund, Pte. Atwood, Pte. Auld, Pte. Ayres.

Pte. Barlow, Pte. Barnard, Cpl. Barron, Cpl. Beckingham, Pte. J. Beers, Pte. Benere, Pte. Benjamin, Pte. Bertrand, Pte. Fågel, L Sgt. Svart; Pte. B. Bolger, Sgt. Boppre, Sgt. Borthwick, Pte. Bouchard, L Cpl. Bowman, Pte. A. Boyd, Cpl. Boyd, Pte. P. Boyko, Pte. P. Brasseur, Pte. Brisson, Pte. Brydges, Pte. J. Bromilow, Pte. Brun, Pte. Brun, Pte. T. Brown, L Cpl. Bulgers, Pte. P. Brunelle, Pte. S. A. Burnette, A Cpl. Burns, Pte. J. Burton, Pte. Byers.

Pte. J. Cadzow, Cpl. L. Caldwell, Pte. Campbell, Cpl. Campbell, Pte. Cameron, L Cpl. Carlson, Pte. Carruthers, L Cpl. Cascanette, Cpl. Charette, Pte. A. Chisholm, Pte. Chippewa, Pte. Clarke, Pte. Chisholm, Pte. S. Clark, Pte. Cole, Pte. Cook, Pte. Cocney, A Cpl. Conn, Pte. E. Copley, Pte. Cosens, Pte. J. Cowley, Pte. Crawley, Cpl. Creelman, Pte. Crilley, Pte. Crue, Pte. Cunningham.

Pte. DeBay, Pte. J. Deon, Pte. Dent, L Cpl. Diamond, Pte. Dietch, Pte. Donald, Sgt. Downey, Sgt. Downie, Pte. R. Drake, Pte. Duff, Pte. Dunn, Pte. Dunn, Pte. Dunnett, Pte. Dusomme, L Cpl. Dyball.

Pte. Englar, Cpl. Ellenwood, Pte. Elliot, Cpl. Ellis, Pte. Erison.

Pte. Farrell, A Cpl. Farrow, Pte. J. Fast, Pte. W. Fasel, L Cpl. J. Fedoration, Cpl. H. Feldman, Pte. Fennah, Pte. Fishback, Pte. Fitzgerald, L Cpl. Flynn, Pte. Fogal, Pte. G. Ford, Pte. Foster, Pte. Frain, Pte. Fraser, Cpl. E. Freve, L Cpl. Funk.

Pte. R. Gauthier, Pte. Gauthier, Pte. Gawne, Pte. R. Gregoire, A Cpl. Gibbons, Pte. Girardin, Pte. Gilhuly, Pte. Goguen, Pte. Gordon, Pte. Gordon, Pte. B. Gore, Pte. M. Grant, Pte. Grön, Pte. Grubb, Pte. E. Guinta.

Pte. Hall, Pte. Hamilton, Pte. Hardwick, Pte. Hemphill, Pte. J. Henry, Pte. Hilts, Cpl. B. Hockenstein, Pte. Hodgson, Cpl. Hoelke, Pte. J. Holiday, L Cpl. Hooper, Sgt. Horne, L Cpl. Hubbard, Pte. Hudson, Pte. Hurlin, Pte. P. Husak, Pte. M. Hrycuik, Pte. Hyland, Pte. Hammond, Pte. T. Hanson.

Pte. Ingraham, Sgt. Irwin.

Pte. Jackman, Pte. Jaeger, Pte. Johnson, Pte. Johnson, Pte. Johnson, Pte. Johnson, Pte. J. Jonts.

Pte. Kelly, L Cpl. Kennedy, Pte. Kennedy, Pte. Keown, Pte. A. Klein.

CPL. Lafontaine, Pte. Lally, Pte. Lamontagne, Pte. Laroque, Pte. Lesperance, Pte. Legault, Pte. LeRue, Pte. Lewis, Pte. Lewis, Pte. Linkie, Sgt. Lintick, Pte. Lundy, Pte. Loue, Pte. Lucas.

Pte. MacDonald, Pte. MacLeod, Pte. Marabella, L Cpl. Maj, pte McAngus, Pte. R. McCallum, Cpl. McClory, Pte. A. McCurry, Pte. McEachern, Pte. McKellar, Sgt. McWhirter, Pte. Meyer, Pte. Michaelis, Pte. F. Miller, Pte. Milley, Pte. Morrison, Pte. Morrison, Pte. Murray, Sgt. Myers.

L Cpl. C. Nanibush, Pte. NicolPte. O ‘Callaghan, Pte. Oliver, Pte. O’ Neil.

Pte. Sida, L Sgt. Paine, Cpl. Parysek, Pte. Patterson, L Cpl. Pepin, Cpl. A. Petta, Pte. Phillips, Pte. Piche, Pte. Rör, Pte. Pole, Pte. Prescott, Pte. Primeau, Pte. S. Primrose, Pte. J. Prysiasznuck.