Algood höstfestival för att sparka semesterperioden

Algood höstfestival för att sparka semesterperioden

‘Vi ska ha chili, dricka och en efterrätt för $ 5, säger rådsmedlem och arrangör Jennifer Green. Barn och familjer som är berättigade att komma på listan måste leva inom Algoods gränser.

Förberedelserna för Algoods årliga julparadis pågår också. Fredag ​​den 4 december. Temat för årets parade är ‘Vänner och grannar’ med Freddie Nelson, ägare av Nelson Trophy Co. i Algood, Grand Marshal. Main St.

Paraden kommer att börja på Algood School och fortsätt till Methodist Family Life Center för ett julprogram och belysning av stadens julgran, som ligger på parkeringsplatsen i Algood Post Office. Varm choklad och kakor kommer att serveras och alla i samhället uppmuntras att delta och delta.

Algood City Police Department, Brandkåren, Första Nationalbanken, Signature Health Care of Putnam County, IWC, Methodist Family Life Center och Church on the Hill sponsrar alla paraden.

Den som har frågor eller kommentarer om hösten festival kan ringa Green på 261 1452 eller Algood stadshus på 537 9545 ext. 3.

För mer information om julparaden, ring Green på ovanstående nummer, Carolyn Norris vid 544 1746, Marlin Foutch på 537 9545 ext. 6, Amy Dyer på 267 4628 eller Keith Morrison, stadsadministratör, vid 537 9545 ext. 2060.