Algood växlar upp till jul

Algood växlar upp till jul

‘Vi förväntar oss en stor folkmassa i år och vi har fått ett bra svar från våra parade deltagare, säger Jennifer Green, rådsmedlem och paradekoordinator. ‘Vi har vandrare, bil och motorcykel klubbar och maskotar och flottor.’

Paraden s stora marshals kommer att vara William Haley och 3 Degrees Masonic Motorcycle Club.

Paraden börjar på Algood School parkeringsplats och leder mot Methodist Family Life Center, där det årliga julprogrammet och belysningen av trädet på postkontorets parkeringsplats kommer att äga rum.

Varm choklad och kakor kommer att serveras av First National Bank.

Det finns inget regndatum vid kraftigt väder.

För mer information, ring Carolyn Norris på 544 1746, Green på 261 1452, Marlin Francis på 537 9545, Ext. 6 eller Amy Dyer vid 267 4628.

Parakommittén arbetar också med att göra semestern lite ljusare för områdesbarn med sitt årliga Angel Tree-program.

‘Det här programmet har skapats för att hjälpa familjerna under stressens liv och rörelse’, sade Green. ‘Varje barn förtjänar att vakna och känna kärlek och glädje på julmorgon, så staden Algood kommer att hjälpa till att få det att hända.’

Ett julgran sätts upp på Algood Wal Mart i serviceavdelningen för att folk ska plocka upp änglar. Varje ängel har information om ett visst barn, såsom ålder, storlek, intressen och hobbies.

Donationer kan släppas i Algood City Hall vid 12 december. Donation burkar är på Algood Shell, mittemot Trinity Assembly, Flippin ‘Burgers eller Pueblo Viejo.