Ali lär James hur man gör festliga efterrätter

Ali lär James hur man gör festliga efterrätter

Förvärm ugnen till 350F. Stryk stort bakplåt med pergamentpapper eller silikonbakningsmatta. Avsätta.

Blanda i en stor skål kakablandningen och bakpulveret. Avsätta. I en mindre skål, vispa ägg, olja och vanilj för hand. Tillsätt äggblandningen i tårtblandningen och rör om för att bilda en degstir kraftigt tills alla fickor med torr kakablandning är borta. Blanda försiktigt i sprinklorna, du vill inte färga kakdeggen genom att omröra sprinklarna.

Släpp avrundade 1 tums bollar av deg på tillagat bakplåt. Baka i 9 minuter låt inte kakorna bli bruna. Låt svalna på bakplåten i 3 minuter; de kommer att vara väldigt mjuka först. När de är svala, kommer topparna att lägga sig ner så att du inte behöver trycka på kakorna ner dig själv. Överför till ett trådställ för att kyla helt. Förvara i en lufttät behållare, i upp till en vecka. Kakor fryser väl, upp till 2 3 månader.

Dela det här: Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i nytt fönster) Dela på Facebook (Öppnas i nytt fönster) Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i nytt fönster) Klicka för att dela på Pinterest (Öppnas i nytt fönster) Klicka för att dela på Tumblr Klicka för att dela på Reddit (öppnas i nytt fönster) Klicka för att dela på LinkedIn (Öppnas i nytt fönster) Klicka för att dela på Reddit Klicka för att dela på Skype (Öppnas i nytt fönster) Klicka för att skicka detta till din Kindle-enhet (Öppnas i nytt fönster) Klicka för att dela på WhatsApp (Öppnas i nytt fönster) i nytt fönster)