Aliceville vie för turnering mästerskap

Aliceville vie för turnering mästerskap

på fredag ​​för mästerskapet i Pickens County turneringen.

Pickens County High School avancerade till titelspelet med en 58 54 semifinal seger mot Gordo på torsdagen. JaMarkus Williams gjorde 18 poäng i segern. Malik Betts hade 12 poäng, 12 returer och sex assists, och Jah Latham hade 13 poäng och åtta returer. Krigarna är 10 1 efter torsdag vinner mot värdskolan och kommer spela på Hampton Park Christian på fredagen.

Clay Ramsey ledde anklagelsen mot Bob Jones Academy, med 29 poäng. för mästerskapet i Albertville Civitan turneringen efter att ha besegrat Talladega i turneringen semifinalen på torsdagen. ACA har besegrat två rankade lag, Haleyville och Talladega, i turneringen och ruttar till titelspelet.

Carson Crowe ledde torsdagen med 23 poäng och Braden Lovely gjorde 13.

Central 76,

Lowndes County (Ga) 61

FORT WALTON BEACH, FLA. Vid Northwest Florida Shootout värd High School i Fort Walton Beach, Fla, ledde Sumter Centrals Jacorey Turnipseed vägen med 24 poäng. Desmond Ward var nära bakom med 23 poäng. Kedrick Turnipseed lade till 11 poäng för Jaguaren. Antoria Childress slog i 11 poäng med sju returer. Alton James och Cierria Cunningham hade var åtta poäng. Även Keionni Prude slog för 12 poäng.

Akademi 41,

Southland Academy 40

Håller Tuscaloosa Academy undefeated, led Kelsey Curry vinsten i Glenwood Border Wars turneringen med 17 poäng. Grace Pelphrey gjorde 10 poäng.